Een advocaat in Bussum en omstreken inschakelen?

33333Wellicht bent u op zoek naar een advocaat die u kan adviseren en eventueel kan assisteren. Dan bent u bij de advocaat in de regio Bussum, beter bekend als Van Leusden advocatenkantoor te Blaricum, aan het juiste adres. Samen met uw advocaat gaat u aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Of dit nou gaat om huurrecht of arbeidsrecht, in beide rechtsgebieden is dit advocatenbureau gespecialiseerd.Uw belang staat op de eerste plaats.

Het beoordelen en in behandeling nemen van uw zaak is een vak apart. Bij Van Leusden advocatenkantoor bent u aan het juiste adres voor meerdere zaken.

Denk hierbij aan:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Mediation
  • Huurecht

Wanneer u bij één van deze zaken een advocaat nodig heeft, raad ik u aan om dit juist bij Van Leusden advocatenkantoor te doen. De advocaat in de regio Bussum en omstreken, mr. J.A.J. van Leusden-van de Ven, hanteert een heldere communicatie met haar cliënten. Er wordt nauwkeurig overlegd met u om te kijken welke stappen er kunnen worden ondernomen. Wellicht wilt u eerst informatie ontvangen voordat u daadwerkelijk een advocaat in de arm neemt? Geen probleem, bij Van Leusden advocatenkantoor kunt u gerust terecht wanneer u niet zeker bent van uw zaak Het eerste telefoongesprek is gratis. Mocht u graag meer informatie willen ontvangen, neem dan contact op met Van Leusden advocatenkantoor. logo-2