Aanrader: heftruckcertificaat halen!

heftruck

heftruckHet heftruckcertificaat halen is niet zo moeilijk als dat men denkt. Je moet er echter wel voor zorgen dat je dit bij een goede rijschool doet. De reden dat ik hierover begin is omdat mijn broer inmiddels al best lang zonder baan zit. Hij was erg lang opzoek naar een baan in de branche waar hij voor gestudeerd heeft maar deze vond hij niet. Er zat simpelweg geen werk in en dit zorgde ervoor dat hij in financiele onzekerheid kwam te zitten. Hij is daarom opzoek gegaan naar wat anders en ik probeerde hem hierbij te helpen. Hij wilde iets gaan doen in een branche waar veel werk in zit. Uiteindelijk kwam hij uit bij de logistieke branche. Hier zit veel werk in en dit leek hem ook wel wat. Hij besloot daarom om te solliciteren.

certificaatHij kwam er toen al snel achter dat hij hier zijn heftruckcertificaat voor moest halen. Hiermee zou hij aan het werk kunnen gaan en daarom vroeg hij aan een werkgever waar hij dit het beste kon halen. Deze werkgever vertelde dat ij dit het beste kon doen bij rijschool Wesseldijk. Deze rijschool staat als erg goed bekent en hier zou hij wel in een keer slagen!

Ideale cursus!heftruck

De cursus duurt twee dagen en in deze twee dagen heeft mijn  broer zowel zijn theorie als praktijk gehaald. Hij heeft inmiddels ook al een baan gevonden en dit zorgt gelukkig voor de financiele zekerheid waar hij al tijden naar opzoek was.