De belastingtelefoon gebeld!

belasting-nieuws-small-120x120

belastingadviseur-120x120Ieder jaar weer heb ik moeite met de belastingaangifte. Het is mij namelijk al een aantal keer voorgekomen dat ik dit verkeerd had gedaan en daar heb ik toen heel veel problemen mee gehad. Eigenlijk kwam dit doordat ik best wel eigenwijs was en ik alles zelf wilde doen.

Goede tips

Toen ik weer bezig was meet de belastingaangifte heb ik wel het internet geraadpleegd. Op verschillende websites heb ik heel veel informatie kunnen vinden over de belasting, maar ik wilde nog wel het een en ander duidelijk uitgelegd hebben.

Op een van de websites zag ik “belastingtelefoon” staan. Het leek mij wel wat om te bellen met iemand die mij advies en tips kon geven. Met een lijst vol vragen in mijn hand heb ik de belastingtelefoon gebeld.

belastingtelefoon-small-121x121De persoon aan de telefoon was heel erg vriendelijk. Toen ik mijn vragen stelde merkte ik dat de persoon er heel erg veel verstand van had en dat vond ik heel erg fijn. Samen met de persoon heb ik alles heel erg makkelijk in kunnen vullen.

Aan het einde van het gesprek heb ik nog alles nagelopen. Alles klopte en nu wist ik zeker dat ik alles goed had ingevuld. In het vervolg ga ik zeker weer gebruik maken van de belastingtelefoon.

Iedereen in mijn omgeving die de belastingaangifte moet doen, raad ik aan om de belastingtelefoon te bellen. Alle belasting gerelateerde vraagstukken kunnen door iemand met veel ervaring beantwoord worden.

Als u ook een aantal belasting gerelateerde vraagstukken hebt dan raad ik u aan om contact op te nemen met de belastingtelefoon!