Een goede boekhouder gezocht

boekhouder gezocht

In een plaatselijk dagblad hadden wij een bericht geplaatst van : “Een goede boekhouder gezocht“. Onze vaste medewerker die voorheen dit altijd regelde is er onlangs mee gestopt en hierdoor waren wij op zoek naar een vervanger. Maar om zomaar iemand aan te nemen vonden wij een erg groot risico. Het is per slot wel vertrouwde informatie waar hij of zij mee moet werken. Via het Administratie en Advieskantoor Houten, hebben wij hulp gekregen. Dit was een tijdelijke oplossing tot wij een geschikte kandidaat hadden gevonden. Behalve dat dit bedrijf ons veel werk uit handen heeft genomen, bleven onze financiële zaken op orde.  boekhouder gezocht

Werving en selectie

Wij hebben veel reacties op ons bericht van “een goede boekhouder gezocht”, gekregen. Alleen was het voor ons de vraag of de betreffende kandidaat inderdaad wel geschikt zal zijn. In de tijd dat wij niemand voor de administratie hadden, hebben wij gebruik gemaakt van het bedrijf Houten. Zij hebben ervoor gezorgd dat het financiële plaatsje in orde bleef. Tevens hebben zij ook de werving en selectie van ons nieuwe personeel verzorgd.

Inmiddels hebben wij een nieuwe medewerker die zich nu bezig houdt met alle zaken omtrent de administratie. Dankzij de hulp van dit bedrijf hebben wij een uitstekende medewerker erbij gekregen.