Goed geholpen door het administratiekantoor in Almere

Het administratiekantoor Almere heeft mij bijzonder goed geholpen met mijn boekhouding. De boekhouding bijhouden en foutloos doen is voor mij een hele opgave. Hoewel ik al meerder keren een poging had gedaan heb ik dit uiteindelijk maar opgegeven. Nu laat ik het aan een professioneel over, Marjon Zwaving is haar naam en zij heeft heel veel ervaring wat betreft de boekhouding. Marjon werkt vanuit huis en daardoor is zij ook in de avonduren bereikbaar en zelfs in de weekenden. Mocht je ondanks haar goede inzet toch nog een vraag hebben, dan kan je deze ten alle tijden aan haar stellen. administratiekantoor Almere

Tot op de cent nauwkeurig

Door de nauwkeurigheid van het administratiekantoor in Almere heb ik mijn boekhouding weer optimaal. Alle in en uitgaven zijn tot op de cent nauwkeurig berekend. Zo hoef ik niet te schrikken van onverwachte uitgaven en mocht er onverhoopt een knelpunt voordoen dan word ik daar snel van op de hoogte gebracht.

Marjon Zwaving heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van facetten van de financiële administratie, projectadministratie, voorraadadministratie en salarisadministratie. Uiteraard kwamen hierbij ook de aangiften omzetbelasting, ICP, loonbelasting, VPB aan bod. Het was haar droom om uiteindelijk voor zichzelf te beginnen en deze droom is uitgekomen.