Goud verkopen kan makkelijk en snel online via een verzendenvelop

goud verkopen

Goud omwisselen bij de plaatselijke juwelier is niet meer van deze tijd. Vaak krijg je daar ten eerste geen goede deal, omdat je niet live de goudprijs in de gaten kunt houden. Ter tweede moet jij over straat met je waardevolle spullen. En dit terwijl er een veel makkelijkere en veilige manier van Goud verkopen voor handen ligt. Wil jij weten hoe dit werkt? Wij leggen het uit! 

Stap 1 bij onlinegoudinkoop: check de waarde van wat je in huis hebt

Je kunt zelf thuis wegen hoeveel goud je hebt, of hier een schatting in maken. Vervolgens kun je de makkelijke tool op de website van onlinegoudinkoop gebruiken om de prijs te bereken die jij krijgt. Lijkt jou dit wat? Dan sturen zij vrijblijvend een envelop op voor jouw goud! 

Het mooie is dat zij een beste prijs garantie geven. Het is dus niet mogelijk dat jij door naar de juwelier te gaan een betere deal krijgt. Het verschil dat dekken zij in ieder geval. 

Stap 2 Verstuur je goud en wacht op het definitieve bod 

Vervolgens kun je jouw envelop sturen naar de vestiging die het dichtsbij zit bij jouw locatie. Daarna openen zij jouw envelop samen met een video om de transparantie van het hele process te kunnen garanderen. Als zij alles op waarde hebben geschat doen ze jou het definitieve bod. 

Stap 3 maak je beslissing en ontvang je geld 

Het mooie van een bod krijgen van onlinegoudinkoop is dat je nog steeds alles zelf in de hand hebt. Wil je er toch vanaf zien? Geen probleem! dan sturen zij de juwelen weer terug naar jouw adres. Wil je het toch, dan ontvang jij jouw geld op de rekening voor het beste bod die er te vinden is in de markt.