Invoice factoring

Invoice factoring

Invoice factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij je je facturen aan een factormaatschappij uitbesteed. Finqle doet echt meer dan dat. Zij nemen ook het kredietrisico over! Zodra jij je facturen bij Finqle hebt ingediend via het online platform, zorgen zij ervoor dat deze binnen 24 uur worden uitbetaald. Ook verzorgen ze het debiteurenbeheer.

invoice factoringOnline alles regelen met invoice factoring

Het fijne van invoice factoring via Finqle is dat je alles online kunt regelen: van het uploaden van facturen tot het aanmelden van nieuwe debiteuren. Ook heb je altijd een helder inzicht in je eigen kostenstructuur en kun je de status van je facturen op ieder moment volgen. In je eigen online omgeving kun je dit soort gegevens ook altijd inzien. En heb je vragen? Dan kun je direct contact opnemen met je eigen accountmanager. Hij of zij is op de hoogte van jouw dossier en kan hierdoor snel antwoord geven of je verder helpen. Het is prettig dat deze persoon altijd bereikbaar is en je hierdoor snel antwoord op je vraag hebt.

De voordelen op een rij

  • Binnen 24 uur uitbetaald
  • Snel af te sluiten
  • Altijd een compleet online inzicht
  • Geen restricties op het aantal debiteuren of facturen
  • Overzichtelijke kostenstructuur
  • Je eigen contactpersoon

Invoice factoringIdeaal voor starters

Ik vind de persoonlijke benadering van Finqle erg fijn en het is ideaal dat je altijd kunt inzien hoe het ervoor staat. Als startende ondernemer kan ik invoice factoring dan ook echt aanraden. Dit komt met name omdat dit bedrijf heel flexibel is en weinig eisen stelt. Zo hoef je niet op je gehele portfolio kosten te maken. Je bepaalt zelf hoeveel debiteuren je aanmeldt. Ook worden er geen eisen gesteld aan je omzet, bedrijfsgrootte of factuurwaarde. Dit maakt deze dienst zeer geschikt voor MKB’ers en ZZP’ers.