Veel nieuwe American Express accepterende bedrijven

Gold card

De lijst met American Express accepterende bedrijven, wordt steeds langer. Je kan nu ook in de Jumbo met deze kaart gaan betalen. Hiervoor moet je echter wel deze AMEX kaart koppelen met jouw PayPal account. Door dit te doen ga je automatisch sparen. Met deze punten kan je weer leuke andere dingen voor aanschaffen, zonder dat het jou zelf geld gaat kosten.

Met de komende feestdagen in aantocht is de aanschaf van deze kaart zeker aan te raden. Voordeel is dat je hiermee veel leuke aankopen kan doen, mits je jouw PayPal account hieraan hebt gekoppeld.

American Express

Bekijk hier de nieuwe American Express accepterende bedrijven

Behalve het gemak van betalen met deze creditkaart, ben je meteen verzekerd voor een aankoop. Ook een uitgebreide reisverzekering en een annuleringsverzekering zitten hierbij inbegrepen. Erg handig wanneer je op vakantie wilt gaan. Hierdoor hoef je dan geen extra verzekering meer af te sluiten. Zo zijn er diverse voorbeelden te bedenken waarom je deze kaart zal gaan gebruiken.

Wij hebben deze AMEX al een jaar en zijn hier bijzonder over te spreken. Een tijd terug hadden wij met deze kaart een aankoop gedaan en bij thuiskomst bleek dat heet pakket weg was. Wij hadden nog wel de bon en hiermee hebben wij de schade kunnen verhalen.

American Express

Wil jij weten waar je deze creditkaart allemaal kan gaan gebruiken, bekijk dan eerst deze website. Hier staan alle bedrijven op waar je deze kaart kan gebruiken.