Voorkom schuldsanering

Schuldsanering

=

Laat je het te ver komen met je schulden door je kop in het zand te steken dan kom je op een gegeven moment niet meer onder de schuldsanering uit. Kom je in dit traject dan heb je eigenlijk niks meer te zeggen over je geld en hoe het traject zal verlopen. Je hebt vast mensen in je omgeving gehad die ook leefgeld hebben gehad, dit is het traject wat je moet doorlopen. Gemiddeld genomen zit je minimaal 3 en maximaal 5 jaar aan het traject vast. Probeer het niet zo ver te laten komen en trek op tijd aan de bel.

Schuldsanering

Schulden kunnen niet meer afgelost worden

Over het algemeen heb je het zover laten komen dat je de schulden niet meer kunt betalen, de schulden zijn meer dan je maandelijks verdiend en kunt betalen. Hierdoor stapelen de schulden zich op en heb je meestal bij verschillende bedrijven of instanties een betaalachterstand. Ben je hier op tijd bij dan kom je niet in de schuldsanering terecht, maar kun je het met een regeling nog redden. Probeer altijd het traject te vermijden, blijf baas over je eigen geld en ga in gesprek met financieel bureau Deco.

Schuldsanering

Kom je toch zover dat je de schuldsanering niet meer kunt ontwijken dan weten de specialisten van teveelschulden.nl precies wat ze moeten doen. Je wordt begeleid in het hele traject, ook naar de rechter die het lot bepaald wat er verder moet gebeuren. Ook als je uit de problemen bent kun je indien gewenst gebruik blijven maken van de diensten, op die manier weet je zeker dat je niet meer in dezelfde problemen komt.