Waarom Shopware het beste CMS voor webshops is

Rente.nl

 Iedereen die een eigen webshop heeft, wil qua klanten en verkoopcijfers natuurlijk de beste resultaten behalen. Want winst maken en je klanten tevreden stellen, betekent dat je bedrijf groeit en bloeit. Een goed functionerende en aantrekkelijke webwinkel is daarvoor van groot belang. Wil je een webshop die goed werkt, zinder haperingen, veel mensen bereikt en dus SEO-vriendelijk is? Dan is gebruikmaken van een professioneel content management systeem (CMS) van het grootste belang. Een prima CMS om voor webshops te gebruiken, is het onvolprezen Shopware. Met name de laatste editie van deze aanbieder, Shopware 6, is ideaal om een webwinkel visueel en technisch goed in te richten. Veel ICT-experts en webwinkeleigenaren beschouwen Shopware als het beste CMS-systeem dat tegenwoordig beschikbaar is. Maar waarom? Wat maakt dit content management systeem zo aantrekkelijk in het gebruik?

Wat is Shopware-CMS precies voor content management systeem?

Shopware-CMS is een content management systeem dat in 2009 op de markt is gekomen en bekendstaat staat als zogeheten open source software. Dit betekent dat er een grote community aan ontwikkelaars en meedenkers actief is, die dit CMS met hun input en ideeën voorziet van een constante kwaliteitsimpuls. In een open source community is de code openbaar en kan iedereen die verstand van zaken heeft hiermee inventief aan de slag. Ervaren en kwalitatief goede developers leveren constant plug-ins aan, die innoverend zijn. Met deze innovatieve content, plug-ins en software kun jij dan aan de slag om jouw webwinkel te verbeteren en bij de tijd te houden. Zo voldoet jouw webshop altijd aan de hoogste digitale en technische eisen en blijf je op internet voortdurend up-to-date.

Het bedrijf dat Shopware-CMS aanbiedt, heeft een roadmap (routekaart) op zijn site staan, waaronder ambitieuze doelen te vinden zijn. Het is dan ook niet voor niets dat zowel kleinere als enorm grote ondernemingen voor deze aanbieder kiezen als ze een content management systeem aanschaffen.

Via API gemakkelijk te koppelen aan andere webshopprogramma’s

Een van de voordeel van Shopware-CMS is de mogelijkheid om andere software, applicaties en programma’s voor webwinkels met dit CMS-systeem te koppelen. Daardoor kun je jouw webshop volledig naar eigen wens inrichten. De mogelijkheid om meerdere applicaties te gebruiken, biedt meer ruimte voor creativiteit en helpt je om je van je concurrenten te kunnen onderscheiden.

Een hypermoderne user interface die eenvoudig in het gebruik is

Weer een andere pre van Shopware-CMS is de gebruiksvriendelijke user interface. Je kunt vanuit Shopware-CMS eenvoudig en snel pagina’s aanpassen, toevoegen en je producten beheren. Dat is natuurlijk belangrijk, omdat je als ondernemer snel wilt kunnen inspelen op ontwikkelingen in je sector. Met de handzame user interface van Shopware-CMS is dat in een handomdraai geregeld. Dus maak jet jezelf gemakkelijk en kies ook voor Shopware-CMS om jouw webwinkel optimaal, snel en eenvoudig te kunnen beheren.

Garantie op een scherpe prijs

Een ander voordeel van Shopware 6 is dat dit CMS-systeem relatief voordelig is. Je betaalt voor dit content management systeem bijvoorbeeld minder dan voor de naaste concurrent Magento. Veel ondernemers hebben het in deze tijd financieel lastig, dus elke euro die je dan kunt besparen is natuurlijk mooi meegenomen. Want waarom zou je te veel betalen voor een CMS-systeem? De vraag stellen is hem beantwoorden. Zeker als je op kwaliteit en efficiëntie niet wilt inboeten maar wel op de prijs let, is Shopware 6-CMS een absolute aanrader. Bezoek nu de website van een Shopware-expert en kies ook voor het gemak, voordeel en de mogelijkheden van dit hypermoderne content management systeem. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van de aanbieder. Dan wordt je snel verder geholpen