Wat zijn de beste enquête sites?

Wat zijn de beste enquête sites als jij vanuit huis geld wilt gaan verdienen? Dat is natuurlijk belangrijk om te weten voordat je er aan begint. Het is immers zonde om je tijd te steken in vragenlijsten waar je uiteindelijk weinig mee verdient. Zelf de beste enquête sites vinden is nog best wel lastig, het kost veel tijd om alle voorwaarden uit te zoeken. En dan weet je bovendien nog niet of ze ook echt doen wat ze beloven. Het is dan wel zo prettig als je kunt vertrouwen op de ervaringen van anderen. Bezoek daarom de website van geldgenius en ontdek waar jij je het beste in kunt schrijven!

De beste enquête sites

Je leest soms op internet verhalen dat het heel eenvoudig zou zijn om flink te verdienen met het invullen van vragenlijsten. Dat moet je sowieso met een korreltje zout nemen, maar het helpt wel als je alleen gebruik maakt van de beste enquête sites. Een volledig maandinkomen zul je er ook bij deze websites niet uithalen, maar het kan wel een interessante bijverdienste zijn. Als het zo eenvoudig zou zijn om binnen te lopen met het invullen van online vragenlijsten, dan zou iedereen het doen. Maar zo simpel is het niet. Er zit in de eerste plaats al groot verschil tussen de verschillende websites op dit gebied en zelfs als je de beste enquête sites gebruikt kun je nog voor teleurstellingen komen te staan. Je kunt er bijvoorbeeld achter komen dat ze alleen uitbetalen in cadeaubonnen van webwinkels waar jij nooit een aankoop doet. Of dat ze gebruik maken van PayPal, terwijl jij daar geen account hebt en er ook geen wilt. Het is daarom goed om je eerst te verdiepen in de verschillende opties die er zijn en zo uit te zoeken wat voor jou de beste enquête sites zijn!

geldgenius

Gelukkig hoef jij niet zelf aan de slag te gaan met het maken van een vergelijking. Er zijn verschillende mensen die al jarenlang meedoen aan diverse vragenlijsten en lijstjes hebben gemaakt van wat in hun ogen de beste enquête sites zijn. Op geldgenius vind je bijvoorbeeld een dergelijk overzicht. Zij hebben verschillende factoren op een rijtje gezet en op basis daarvan een scorelijst gemaakt. Waar kun jij je in hun ogen nu het beste bij aanmelden? Dat zijn bijvoorbeeld:

  • Panelclix
  • BEENQ
  • LifePoints
  • GFK Panel

Op welke punten hebben zij deze verschillende enquêtesites nu precies beoordeeld? Zij hebben bijvoorbeeld gekeken naar de hoeveelheid geld die je per vragenlijst kunt verdienen en ook naar de tijd je per vragenlijst kwijt bent. De beste enquête sites hebben vragenlijsten van een hoge kwaliteit en met een goede opbrengst. Daarnaast geven ze ook aan hoeveel vragenlijsten je kunt verwachten en hoe oud je minimaal moet zijn om hieraan mee te kunnen doen. Tot slot vind je er duidelijk vermeld hoe iedere website uitbetaalt. Doen ze dit in cadeaubonnen, e-vouchers of geld? Op basis van deze eigenschappen kun jij zelf bepalen wat voor jou de beste enquête sites zijn en bij welke jij je graag in zou willen schrijven!