Al bekend met deze incassobureau no cure no pay?

Ed Montezinos van het Hollands KlompenhuisWelkom weer op mijn blogpagina. Vandaag een tip omtrent succesvol te ondernemen, dit met de nadruk op financiële zaken. Zo heeft elke ondernemer weleens te maken gehad met een klant die weigerde te betalen. In de meeste gevallen berust het zich dan ook vaak om een misverstand. m een voorbeeld te noemen, zo kan het voorkomen dat het factuurbedrag niet overeenkomt met de prijs op een webshop. Natuurlijk probeer je dit dan zo snel mogelijk op een vriendelijke wijze op te lossen. Vooral door het gebruik van social media kunnen er al snel misverstanden ontstaan en zo kan het bedrijf en slecht licht komen te staan.

Andersom kan het ook voorkomen, dat een bedrijf te maken krijgt met een wanbetaler. Ook dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk maar op een passende manier oplossen. Wanneer je er dan niet uitkomt is het soms een betere keuze een professioneel incassobureau no cure no pay in te schakelen. Dit heb ik zelf in het verleden ook al meerdere keren moeten doen. Dit was steeds bij Bill Incasso, kennen jullie deze firma?

incassobureau no cure no pay

Dit bureau staat hoog aangeschreven

Maurice Jacobs (particuliere opdrachtgever)Zoals ik al zei is deze incassobureau no cure no pay ideaal voor mij. Wanneer je namelijk voor NCNP kiest, betaal jij zelf geen kosten vooraf. Pas wanneer die “wanbetaler” al zijn schulden heeft ingelost, betaal jij zelf voor hun diensten. Verder ligt billincasso.nl ook  de nadruk op service richting deze niet betalers. Deze partijen proberen er op een vriendelijke wijze uit te komen, in de meeste gevallen gebeurt dit dan ook. Dus hopelijk doen jullie je voordeel hiermee indien zoiets jou overkomt.