Investeren in Vastgoedfonds: Een veilige en rendabele manier om te investeren in vastgoed

Veel mensen willen graag investeren in vastgoed, maar hebben niet het budget om volledige eigendommen aan te schaffen of de tijd om zich te concentreren op vastgoedbeheer. Hier komt het concept van vastgoedbeleggingsfondsen om de hoek kijken. Een vastgoedfonds is een groep van beleggers die samen investeren in vastgoed. In deze blog gaan we het hebben over Corum, een vastgoedfonds dat zich richt op Europese commerciële vastgoedinvesteringen via crowdfunding. Het doel van deze blog is om te laten zien hoe beleggen in Corum een veilige en rendabele manier is om te investeren in vastgoed.

Wat is Corum?

Corum is een vastgoedfonds dat zich richt op Europese commerciële vastgoedinvesteringen via crowdfunding. Het fonds is opgericht in 2012 door Frédéric Puzin en wordt actief beheerd door een team van ervaren vastgoedprofessionals. Het fonds heeft tot op heden meer dan 2 miljard euro aan vermogen onder beheer en heeft een aanwezigheid in 7 Europese landen.

Hoe werkt Corum?

Het fonds werkt als volgt: beleggers kopen aandelen van het fonds en het fonds gebruikt deze fondsen om vastgoedinvesteringen te doen. Het fonds heeft een breed scala aan vastgoedbezittingen, zoals kantoorgebouwen, hotels en winkelcentra. Het fonds genereert inkomsten uit de verhuur en verkoop van deze vastgoedbezittingen en keert deze inkomsten uit aan investeerders in de vorm van dividenden.

Wat zijn de voordelen van beleggen in Corum?

Vastgoedfonds Beleggen in Corum heeft verschillende voordelen. Ten eerste is beleggen in vastgoedfondsen minder risicovol dan het investeren in individuele vastgoedeigendommen. Dit komt omdat vastgoedfondsen een breed scala aan vastgoedbezittingen hebben, wat helpt om risico’s te spreiden. Ten tweede biedt Corum een stabiel en voorspelbaar rendement in de vorm van dividenden. Dit is ideaal voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele cashflow. Ten derde biedt Corum beleggers liquiditeit, wat betekent dat beleggers hun aandelen op elk moment kunnen verkopen.

Is Corum geschikt voor alle beleggers?

Beleggen in Corum is geschikt voor alle beleggers, ongeacht hun niveau van ervaring. Het fonds is zeer toegankelijk en beleggers kunnen al vanaf 1.090 euro in het fonds investeren. Bovendien biedt het fonds beleggingsdiensten aan in verschillende talen, wat het gemakkelijk maakt voor beleggers om deel te nemen.

In deze blog hebben we gezien hoe Corum een veilige en rendabele manier is om te investeren in vastgoed. Het fonds biedt beleggers de mogelijkheid om te investeren in commerciële vastgoedinvesteringen in Europa via crowdfunding. Beleggen in Corum heeft verschillende voordelen, waaronder risicospreiding, stabiele rendementen en liquiditeit. Het fonds is geschikt voor alle beleggers, ongeacht hun ervaringsniveau. Als u op zoek bent naar een manier om te investeren in vastgoed, kan beleggen in Corum een goede optie zijn.

Investeren in vastgoed is een van de meest bekende en populaire manieren om geld te verdienen. Corum is een vastgoedfonds dat beleggers de mogelijkheid biedt om te investeren in commerciële vastgoedinvesteringen in Europa via crowdfunding. Het fonds biedt verschillende voordelen, waaronder risicospreiding, stabiele rendementen en liquiditeit. Het fonds is geschikt voor alle beleggers en biedt beleggingsdiensten aan in verschillende talen. Als u op zoek bent naar een veilige en rendabele manier om te investeren in vastgoed, is Corum een goede optie om te overwegen.
Bron: CORUM Investments