Goede boekhouder gezocht

Goede boekhouder

Op zoek naar een goede boekhouder is bij Ibeo terecht gekomen. Hier werken meer dan 30 medewerkers die allemaal verstand hebben van diverse financiële zaken. Wat ooit was begonnen, als een vriendendienst met twee vrienden, is uitgegroeid tot een groot bedrijf. Een bedrijf waar, zoals zij zelf zeggen, alleen maar superhelden werken. Geert en Sjoerd zijn zelf ondernemers en daardoor begrijpen zij hun vak beter. En zeg nu zelf, wat is leuker om als eigen ondernemer andere ondernemers te kunnen helpen met hun bedrijf. Want helpen kan Ibeo zeker en niet alleen op het gebied van boekhouding verzorgen.

Goede boekhouder

Boekhouding en meer


Automatisering en software, daar draaien de medewerkers van Ibeo hun handen niet voor om. Door hun geweldige samenwerking als team, hebben zij al meerdere bedrijven kunnen helpen. Nieuwe medewerkers worden niet meteen in het diepe gegooid, maar worden pas op de werkvloer gezet,
nadat ze het hele team hebben leren kennen. Tevens is het hier mogelijk om verder te leren en dat is alleen maar beter voor jouw zelfontwikkeling. Ook wordt er elke week een boot camp gehouden. Een spierversterkende trainingsmethode, die in teamverband wordt gehouden. Al met al een bedrijf die veel over heeft voor zijn medewerkers en hun ondernemers.

Goede boekhouder

Bijzonder goed geholpen

Als ondernemer weet ik als geen ander, hoe hoog de lat gelegd kan worden. Merendeel van mijn tijd was ik bezig om de administratie en boekhouding bij te houden. In het begin had ik hiervoor een boekhouder intern aangenomen, maar dat werkte niet echt. Bovendien had ik zelf weinig ruimte en om dan iemand aan te nemen was niet echt een optie.

Op een gegeven moment bleven andere, belangrijke zaken, liggen en dat was niet de bedoeling. Hierdoor kwamen andere dingen in het nauw. Daarom was ik op zoek gegaan naar een andere oplossing en al snel kwam ik bij het bedrijf Ibeo uit. Vanaf dat moment dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan, loopt alles super goed. Mijn boekhouding is tot in de puntjes verzorgt, neet zoals mij administratie. De tijd die ik hier normaal aan besteed hebt, kan ik nu voor andere zaken inzetten.