Hulp bij administratie

hulp bij administratie

Heb je hulp bij administratie nodig? Dit kan misschien wel handig voor je zijn! Is er al jaren niks aan gedaan of ben je compleet het overzicht kwijt? Of misschien zijn er omstandigheden waardoor het even niet lukt omdat je andere dingen aan je hoofd hebt. Het maakt niet uit welke reden het dan ook is, Bureau van Doorn – van Dun helpt je graag bij het bijwerken / bijhouden van je administratie!

administratie

Eenmalig of maandelijks hulp bij administratie

Bureau van Doorn – van Dun biedt diverse services aan op het gebied van hulp met de administratie. Ze kunnen je particuliere administratie eenmalig op orde brengen, alles netjes en overzichtelijk bij elkaar, digitaal of in een ordner, het kan allemaal! Daarna kun je het dan zelf gaan bijhouden. Ook heb je de mogelijkheid om ze het maandelijks te laten bijhouden. Ze voeren dan verschillende werkzaamheden uit in het voordeel van jouw administratie. Je kunt hierbij denken aan:

  • Het verwerken van de binnenkomende post
  • Het creëren van inzicht in je inkomsten en uitgaven
  • Het aanvragen van subsidies en de toeslagen
  • Communiceren met meerdere bedrijven
  • Het in kaart brengen van verzekeringen
  • Het doen van je belastingaangifte
  • Het opvragen van offertes voor de onderhoud aan je woning
financiële hulp

Vrijblijvend gesprek

De werkzaamheden zijn dus erg divers. Ze starten daarom ook altijd met een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat zij voor jou kunnen betekenen. Ze kunnen dan een goed inzicht krijgen van de dingen die moeten gebeuren en hoeveel tijd dit ongeveer in beslag gaat nemen. Op basis van dit gesprek kunnen ze ook een inschatting geven van hoeveel het gaat kosten. Als je dan met alles akkoord gaat, gaan ze voor jou aan de slag! Wil je hulp bij je administratie? Kijk dan op de website voor meer informatie en de contactgegevens!