Boekhoudprogramma’s met een tintje meer

Om de beste boekhoudpakket voor kleine bedrijven te vinden, is het goed eerst te weten wat ondernemers echt belangrijk vinden. Wat ze graag aan functies willen en wat de voordeligste prijs is. Hier is een volledige lijst van de boekhoudkundige pakketten en een samenvatting van wat elk bedrijf aanbiedt.

Boekhouding

  1. AccountEdge Pro – AccountEdge Pro doet meer dan de boekhouding. Het beschikt over uitbestede payroll services, zodat je kan koppelen aan de salarisadministratie, betalen van jouw medewerkers (inclusief directe storting) en inventaris management.
  2. FreeAgent – biedt een onbeperkt aantal gebruikers, klanten, facturen, kosten en andere functies voor een maandelijkse prijs. Het heeft ook een project management functie om factureerbare uren bij te houden.
  3. FreshBooks – Een favoriet onder ondernemers, FreshBooks biedt een van de meest gebruiksvriendelijke cloud-gebaseerde boekhoud software voor niet-accountants. Tevens ook beschikbaar als Android en iOS app.
  4. Sage heeft twee soorten boekhoudkundige plannen: één voor de facturatie op zichzelf en een andere voor full-service accounting. De full-service versie biedt credit card processing en integreert met e-commerce point-of-sale (POS), customer relationship management (CRM), voorraadbeheer, document management en nog veel meer.
  5. Intacct – is geavanceerde cloud-gebaseerde boekhoud programma met een breed scala aan rapporten. Hiermee kan je bedrijf evalueren vanuit elke financiële hoek, met inbegrip van de winstmarges, verlies, inkomen, inkomsten segmenten etc.
  6. QuickBooks Online- werkt voor alle soorten kleine bedrijven. Het biedt eenvoudige en geavanceerde boekhoudkundige functies.

Meer informatie: www.boekhoudenprogramma.net