Online boekhouden, de nieuwe manier voor het bijhouden van je administratie

Online boekhouden is helemaal van deze tijd en met goede reden. Ondernemers zijn het zat om uren kwijt te zijn met het bijwerken van hun administratie, zeker omdat dit een maandelijks terugkerende handeling is. In het verleden kon je de uren die je aan je administratie besteedde eigenlijk alleen beperken door de boekhouding uit te besteden en dat kost veel geld. Met online boekhouden ben je een fractie van de prijs en de tijd kwijt.

De voordelen van online boekhouden

Online boekhouden heeft veel voordelen ten opzichte van een bestandje op je computer of het uitbesteden aan een professional. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Je beheert al je geldstromen vanuit één duidelijk overzicht
  • Aangiften stel je met een druk op de knop op
  • Je verstuurt aangiften makkelijk en snel
  • Je logt in waar je maar wilt en wanneer je maar wilt
  • Een support afdeling die je helpt bij de technische aspecten van het programma

Gebruiksgemak, flexibiliteit en duidelijkheid, dat zijn de pijlers waarop het Yoursminc boekhoudprogramma zijn gebaseerd. Doe er vandaag nog je voordeel mee door een gratis proefversie aan te vragen.

Alles onder een paraplu

Online boekhoudprogramma’s zijn niet nieuw, maar het programma van Yoursminc is uniek omdat je de volledige administratie voor je bedrijf op een enkel platform kunt beheren. En daarbij dien je facturen en aangiften sneller in en gaan facturen sneller de deur uit. Dat is een win-win situatie voor je bedrijf, doe er je voordeel mee.